Recensies over StonePress

Prachtige muur in een mum van tijd

5,0 rating
26 november 2019

Stonepress heeft voor ons een prachtige muur gerealiseerd! Zeer netjes in overleg en met advies. Wij zijn er hartstikke blij mee, ik zou het iedereen aanbevelen!

Kevin

Raak!

5,0 rating
9 oktober 2019

De mannen van StonePress hebben vlot en vakkundig een prachtige, robuuste bakstenen muur in onze kamer gerealiseerd.
Alle wensen die we hadden zijn door Jan en Anthony op creatieve en rake wijze verwerkt in onze one-of-a-kind muur, het is écht net echt.
Natuurlijk zijn we er ontzettend blij mee!
Twijfel niet, verban steenstrips uit je gedachten en ga voor een StonePress muur, daar krijg je zeker weten geen spijt van.

fam. Bonouvrié

Eyecatcher

5,0 rating
14 augustus 2019

Wij wilde een oude vervallen muur voor onze woonkamer welke doorloopt tot achter onze open keuken. Jan en Anthony hebben hier ruimschoots aan gehoor gegeven….wat een kunstwerk is het geworden zeg, met niet te vergeten de LightLine verlichting van Paul welke het geheel mooi benadrukt. Alles is boven verwachting geworden en echt een eyecatcher in onze woning!

Marjan & Richard

Verliefd op mijn keukenmuur

5,0 rating
22 juni 2019

Ik ben zo blij met mijn mooie bakstenen muur boven de keuken. Jan en Anthony snapten gelijk wat ik wilde en het resultaat is nog mooier dan ik hoopte. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel gezellig om over de vloer te hebben.
Dank jullie wel!

Stephanie

Zo gaaf !!!

5,0 rating
8 mei 2019

Zo blij met onze muren !! Nog mooier geworden dan ik had gehoopt ! Jan en Anthony , bedankt voor jullie vakwerk en de gezelligheid !!!

Monique