Recensies over StonePress

Eyecatcher

5,0 rating
8 januari 2020

Volgens Jan hebben wij de mooiste muur van Nederland gekregen. Iedereen die bij ons binnenkomt kan dat beamen. Ze vinden het allemaal prachtig. De muur maakt onze kamer en we zouden er niet meer zonder kunnen. Alsof hij er altijd al heeft gezeten. Wij zijn helemaal thuis met Jan en Anthony. Dank mannen voor dit mooie stukje werk. We bevelen jullie van harte aan.

Ramon en Hilda

Impress met StonePress

5,0 rating
3 januari 2020

Prachtige muur van Stonepress. Vakmensen die met gezelligheid en plezier een fantastische muur creëren. Samen met de verlichting van LightLine is de muur een echte eyecatcher in de woning. Vooraf hadden we niet kunnen bedenken dat het resultaat er zo geweldig mooi uit zou zien, Topwerk!

René Janse

Prachtige muur in een mum van tijd

5,0 rating
26 november 2019

Stonepress heeft voor ons een prachtige muur gerealiseerd! Zeer netjes in overleg en met advies. Wij zijn er hartstikke blij mee, ik zou het iedereen aanbevelen!

Kevin

Raak!

5,0 rating
9 oktober 2019

De mannen van StonePress hebben vlot en vakkundig een prachtige, robuuste bakstenen muur in onze kamer gerealiseerd.
Alle wensen die we hadden zijn door Jan en Anthony op creatieve en rake wijze verwerkt in onze one-of-a-kind muur, het is écht net echt.
Natuurlijk zijn we er ontzettend blij mee!
Twijfel niet, verban steenstrips uit je gedachten en ga voor een StonePress muur, daar krijg je zeker weten geen spijt van.

fam. Bonouvrié

Eyecatcher

5,0 rating
14 augustus 2019

Wij wilde een oude vervallen muur voor onze woonkamer welke doorloopt tot achter onze open keuken. Jan en Anthony hebben hier ruimschoots aan gehoor gegeven….wat een kunstwerk is het geworden zeg, met niet te vergeten de LightLine verlichting van Paul welke het geheel mooi benadrukt. Alles is boven verwachting geworden en echt een eyecatcher in onze woning!

Marjan & Richard

Verliefd op mijn keukenmuur

5,0 rating
22 juni 2019

Ik ben zo blij met mijn mooie bakstenen muur boven de keuken. Jan en Anthony snapten gelijk wat ik wilde en het resultaat is nog mooier dan ik hoopte. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel gezellig om over de vloer te hebben.
Dank jullie wel!

Stephanie

Zo gaaf !!!

5,0 rating
8 mei 2019

Zo blij met onze muren !! Nog mooier geworden dan ik had gehoopt ! Jan en Anthony , bedankt voor jullie vakwerk en de gezelligheid !!!

Monique

Wat is dit te gek!

5,0 rating
26 april 2019

Wat een team en wat een prachtwerk. Ik wilde een ruige muur en dat heb ik gekregen. Wauw! Laat deze creatieven lekker hun gang gaan, geef ze een beetje een richting en ze komen met het gaafste eindresultaat. Paul, Anthony en Jan, enorm bedankt voor deze geweldige creatie. Een gavere wand in mijn pand met historie kan ik me niet wensen. ?
Dank dank dank ??
Met creatieve groet,

Jochem

Geweldige details!

5,0 rating
22 april 2019

Na lang zoeken hebben wij eindelijk een passend bedrijf gevonden die echt realistische bakstenen muren maken.
Wij hebben onze wijnkelder laten doen door de mannen van StonePress en zijn hier erg tevreden mee.
Zelfs konden wij tijdens het zetten van de muur nog details bespreken, zo hebben wij een prachtig verzakt stuk muur onder de houten draagbalk van de keldertrap gekregen.
Nogmaals bedankt!

Egbert v D

Je kunt er uren naar kijken

5,0 rating
17 april 2019

Met een aanstekelijk enthousiasme en bijpassende artistieke vrijheid hebben Jan en Anthony een eenvoudige muur binnen een paar uur omgetoverd tot een waar kunstwerk. We zijn uiterst tevreden met het resultaat, deze overtreft onze verwachtingen ruimschoots. Klasse werk!

Thijs

Wow!

5,0 rating
24 maart 2019

Vorige week hebben de mannen van Stonepress een brickwall in ons nieuwe huis gemaakt. Iedereen is nu al onder de indruk ervan. Wát een vakwerk! De muur is supernetjes afgewerkt, met leuke details erin verwerkt. Het is echt een plaatje geworden, zo blij mee! Naast netjes werken de mannen ook nog snel. En ze kunnen ook nog goed ouwehoeren tussendoor, was gezellig 🙂
Bedankt mannen!!

Woerden 10 m2

Een hele mooi muur gekregen!

5,0 rating
10 maart 2019

Enorm blij met onze nieuwe bakstenen muur, De diepte van de voeg vinden wij erg mooi net als het hoogte verschil in stenen. Knap gedaan mannen!

Ilse

Een fantastisch verjaardagskado!

5,0 rating
3 maart 2019

Vakmensen die weten wat ze doen met oog voor detail, stopcontacten zijn erg mooi afgewerkt en bedankt voor de tip met de plint!

Hugo

Eyecatcher in onze woonkamer.

5,0 rating
11 januari 2019

Foto uitgekozen van jullie website die past bij ons interieur, het resultaat na een dag is fantastisch. De brickwall is de eyecatcher in onze woonkamer. Bedankt!

Anna V.

Top gedaan Stonepress.

5,0 rating
28 november 2018

Na erg tevreden te zijn over de StonePress muur in onze woonkamer, willen we nu ook een muur langs onze trap. Levensecht werk!

Thomas en Petra H.