Wie wij zijn!

StonePress is een familiebedrijf bestaand uit vader Jan, zoon Anthony en Schoonzoon Martijn.
Wij maken met onze zelfgemaakte baksteenstrips de mooiste industriële bakstenen muren in Nederland. Het alternatief op saaie bakstenen steenstrips.
Onze oude industriële bakstenen muren zijn de eyecatchers van uw interieur. StonePress weet deze al met een 8 jaar lange ervaring te creëren voor toonaangevende architecten, talloze interieurstylisten, restaurantketens zoals KFC en bij particulieren thuis.  

De muren die StonePress maken zijn om meerdere redenen onderscheidend van andere wandbedekkingen.

Wat StonePress zo uniek maakt:

Uw muur wordt gemaakt door professionals!

Wij hebben samen al meer dan 9 jaar ervaring met oude en industriele bakstenen muren, waar we inmiddels meer dan 1000 van hebben gemaakt door heel het land. 

Wij weten wat er nodig is om een mooie muur oude bakstenen muur te maken. Door de jaren hebben wij verschillende technieken ontwikkeld waardoor wij precies het effect kunnen creeeren wat u graag zou willen hebben. 

Beter dan andere steenstrips:

De StonePress Steenstrips worden door onszelf gemaakt en gekleurd.
Hierdoor hebben wij het volledige productieproces in de houdt van de volgende voordelen heeft:

  • De StonePress steenstrips varieren van dikte onderling waardoor de muur geen vlakke maar een levendige uitstraling krijgt.
  • Wij gebruiken niet alleen de hele StonePress steenstrips maar ook kleine lossen stukken, hierdoor krijg je geen stijve nette muur met een baksteen verband. maar een mooie oude bakstenen muur met vrij verband.