Recensies over StonePress

Zo gaaf !!!

5,0 rating
8 mei 2019

Zo blij met onze muren !! Nog mooier geworden dan ik had gehoopt ! Jan en Anthony , bedankt voor jullie vakwerk en de gezelligheid !!!

Monique

Wat is dit te gek!

5,0 rating
26 april 2019

Wat een team en wat een prachtwerk. Ik wilde een ruige muur en dat heb ik gekregen. Wauw! Laat deze creatieven lekker hun gang gaan, geef ze een beetje een richting en ze komen met het gaafste eindresultaat. Paul, Anthony en Jan, enorm bedankt voor deze geweldige creatie. Een gavere wand in mijn pand met historie kan ik me niet wensen. ๐Ÿ˜
Dank dank dank ๐Ÿ™๐Ÿผ
Met creatieve groet,

Jochem

Geweldige details!

5,0 rating
22 april 2019

Na lang zoeken hebben wij eindelijk een passend bedrijf gevonden die echt realistische bakstenen muren maken.
Wij hebben onze wijnkelder laten doen door de mannen van StonePress en zijn hier erg tevreden mee.
Zelfs konden wij tijdens het zetten van de muur nog details bespreken, zo hebben wij een prachtig verzakt stuk muur onder de houten draagbalk van de keldertrap gekregen.
Nogmaals bedankt!

Egbert v D

Je kunt er uren naar kijken

5,0 rating
17 april 2019

Met een aanstekelijk enthousiasme en bijpassende artistieke vrijheid hebben Jan en Anthony een eenvoudige muur binnen een paar uur omgetoverd tot een waar kunstwerk. We zijn uiterst tevreden met het resultaat, deze overtreft onze verwachtingen ruimschoots. Klasse werk!

Thijs

Wow!

5,0 rating
24 maart 2019

Vorige week hebben de mannen van Stonepress een brickwall in ons nieuwe huis gemaakt. Iedereen is nu al onder de indruk ervan. Wรกt een vakwerk! De muur is supernetjes afgewerkt, met leuke details erin verwerkt. Het is echt een plaatje geworden, zo blij mee! Naast netjes werken de mannen ook nog snel. En ze kunnen ook nog goed ouwehoeren tussendoor, was gezellig ๐Ÿ™‚
Bedankt mannen!!

Woerden 10 m2