Recensies over StonePress

Eyecatcher

5,0 rating
14 augustus 2019

Wij wilde een oude vervallen muur voor onze woonkamer welke doorloopt tot achter onze open keuken. Jan en Anthony hebben hier ruimschoots aan gehoor gegeven….wat een kunstwerk is het geworden zeg, met niet te vergeten de LightLine verlichting van Paul welke het geheel mooi benadrukt. Alles is boven verwachting geworden en echt een eyecatcher in onze woning!

Marjan & Richard

Verliefd op mijn keukenmuur

5,0 rating
22 juni 2019

Ik ben zo blij met mijn mooie bakstenen muur boven de keuken. Jan en Anthony snapten gelijk wat ik wilde en het resultaat is nog mooier dan ik hoopte. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel gezellig om over de vloer te hebben.
Dank jullie wel!

Stephanie

Zo gaaf !!!

5,0 rating
8 mei 2019

Zo blij met onze muren !! Nog mooier geworden dan ik had gehoopt ! Jan en Anthony , bedankt voor jullie vakwerk en de gezelligheid !!!

Monique

Wat is dit te gek!

5,0 rating
26 april 2019

Wat een team en wat een prachtwerk. Ik wilde een ruige muur en dat heb ik gekregen. Wauw! Laat deze creatieven lekker hun gang gaan, geef ze een beetje een richting en ze komen met het gaafste eindresultaat. Paul, Anthony en Jan, enorm bedankt voor deze geweldige creatie. Een gavere wand in mijn pand met historie kan ik me niet wensen. 😍
Dank dank dank 🙏🏼
Met creatieve groet,

Jochem

Geweldige details!

5,0 rating
22 april 2019

Na lang zoeken hebben wij eindelijk een passend bedrijf gevonden die echt realistische bakstenen muren maken.
Wij hebben onze wijnkelder laten doen door de mannen van StonePress en zijn hier erg tevreden mee.
Zelfs konden wij tijdens het zetten van de muur nog details bespreken, zo hebben wij een prachtig verzakt stuk muur onder de houten draagbalk van de keldertrap gekregen.
Nogmaals bedankt!

Egbert v D