VEEL GESTELDE STONEPRESS VRAGEN

Natuurlijk hebben wij voor elke vraag een goed antwoord! Bekijk hieronder onze antwoorden op zo veel mogelijke vragen, zit uw vraag er niet tussen? Dan beantwoorden wij deze voor u graag via de contact button rechts onderin/ of via onze pagina ‘Contact’.

Moet ik zelf de bakstenen muur maken?

Nee, StonePress maakt en kleurt de bakstenen naar uw wens, daarna komen we op een afgesproken datum bij u langs om de StonePress muur te maken, u hoeft dus helemaal niets te doen! Wij hebben meer dan 8 jaar/ +1000 muren ervaring met het maken van oude bakstenen muren met onze unieke methode. Wanneer wij de muur bij u maken luisteren wij nauwkeurig naar uw wensen, zodat u uw eigen favoriete unieke StonePress muur krijgt.

Zijn de StonePress muren ook voor buiten geschikt?

Nee, omdat wij zelf onze stenen vormgeven, creëren en kleuren zijn onze StonePress stenen niet van baksteen. Waar ze wel van zijn? Dat is ons StonePress geheim. Wel moet genoemd worden dat de stenen enorm hard zijn, u hoeft dus niet bang te zijn voor een poreuze muur of snelle beschadigingen.

Wat is de dikte van een StonePress bakstenen muur?

De dikte van de muur die er bij komt is maximaal 2 cm. Onze stenen variëren van dikte, dus op plekken waar minder dikte dan 2 cm is vereist, kunnen wij voor u daar een van onze dunnere stenen plaatsen, dan zit je ongeveer op een dikte van 7 mm.

Op welke ondergrond kan een StonePress muur?

De ondergronden waar wij WEL op werken:

Gipsplaat
Betonwanden
Gestucte wanden
Bakstenen muren

De ondergronden waar wij NIET op werken:

Plastic ondergrond
Houten ondergrond (mits in overleg)
ijzeren ondergronden

Wat kost een StonePress muur?

De kosten voor een oude bakstenen Stonepress muur berekenen wij per M2, deze M2 prijs kan varieren, dit komt onder andere door de volgende variabelen:

  1. De afmetingen van de muur (lengte X breedte).
  2. De vorm van de muur (bijv. keuken met veel lastige bereikbare plekken en kastjes).
  3. Zitten er open hoeken aan  de muur (hiervoor gebruiken wij hoekstenen en deze leveren extra kosten).
  4. Het type muur (de ene muur vergt meer bewerkingen dan de ander).

Om te weten te komen wat uw StonePress bakstenen muur kost kunt u op onze pagina ‘Kosten’ snel berekenen wat uw muur ongeveer gaat kosten, wilt u een offerte die speciaal voor uw muur gemaakt wordt. Neem dan contact met ons op via ‘Contact’.

 

Ik wil een StonePress bakstenen muur, wat nu?

Bekijk onze pagina ‘Onze producten’ en maak een keuze welke oude bakstenen StonePress muur uw favoriet is!

Wanneer u graag de muren in het echt wil bekijken in onze showroom bent u van harte welkom, via de pagina ‘Onze showroom’ kunt u een afspraak inplannen om langs te komen.

Neem contact op met ons via Whatsapp of telefonisch (rechts onderin) om vervolgens een afspraak in te plannen.