WORDT STONEPRESS PARTNER

Wij zijn de makers van industriële bakstenen muren in Nederland, al 4 jaar werken wij aan het beste resultaat en wordt Stonepress en onze Stonepress muren erg gewaardeerd. Wij zijn een groeiend familie bedrijf dat wil uitbreiden, zodat een groter publiek kan worden aangesproken! Wij zijn op zoek naar mensen die Stonepress willen representeren en achter ons bedrijf willen komen staan.

Wat houdt de samenwerking (in het kort) in:

U gaat werken met StonePress producten en materialen, daarnaast worden de Stonepress technieken u aangeleerd door Stonepress zelf. Hiermee maakt u zelf de enige echte Stonepress industriële bakstenen muren en heeft u een uniek product in handen! U bent vrij om zelf uw Stonepress muren te produceren en te promoten hoeveel u wilt, maar natuurlijk profiteert u ook mee van onze merkbekendheid.

Wat zoeken wij in een partner:

Wij zoeken creatieve stukadoors die zich willen onderscheiden van de rest. Die leergierig is met betrekking tot onze producten en onze Stonepress technieken. Bent u geen stukadoor maar wel in bezit van een werk bus, kennis en vaardigheden met bouwmaterialen en zeer creatief, neem gerust contact met ons op en zullen wij uw mogelijkheden met aandacht beoordelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Hierboven is in het kort uitgelegd hoe een samenwerking met Stonepress er uit ziet. Bent u geïnteresseerd maar wilt u graag meer informatie ontvangen, neem contact met ons op via ons E-mail adres: info@kanonproducts.eu