Maak-zelf uw bakstenen muur

Ga zelf creatief aan de slag! Bij deze presenteren wij u onze ZELF-MAAK muur. Bestel bij ons uw favoriete kleur stenen en voeg, Hoe u de muur moet maken leren wij u aan de hand van een instructievideo en een digitaal naslagwerk. U kunt de muur maken met onze unieke voegmethode, dit werkt niet alleen sneller, maar vooral makkelijker. Zelf kunt u gemakkelijk uw muur maken zoals u het hem het mooiste vindt. 

Maak-zelf uw bakstenen muur

Ga zelf creatief aan de slag! Bij deze presenteren wij u onze ZELF-MAAK muur. Bestel bij ons uw favoriete kleur stenen en voeg, Hoe u de muur moet maken leren wij u aan de hand van een instructievideo en een digitaal naslagwerk. U kunt de muur maken met onze unieke voegmethode, dit werkt niet alleen sneller, maar vooral makkelijker. Zelf kunt u gemakkelijk uw muur maken zoals u het hem het mooiste vindt. 

6 redenen waarom je zelf de muur wilt maken!

#1 Unieke Stonepress plaatsingsmethode
Bij Stonepress hebben we ons volledig ingezet om het plaatsingsproces van onze baksteenstrips zo eenvoudig mogelijk te maken. Dankzij onze unieke plaatsingsmethode is het plaatsen van een bakstenen muur geen complexe klus meer. We hebben een systeem ontwikkeld dat zelfs beginners in staat stelt om de taak met gemak aan te pakken, waardoor u de prachtige look van een bakstenen muur kunt creëren met minimale moeite.
Klik Hier
#2 Goedkoper om de muur zelf te maken
Kiezen voor onze doe-het-zelf optie is niet alleen gemakkelijk, het is ook een economische keuze. Door zelf de muur te plaatsen, kunt u de kosten van professionele installatie vermijden. Dit maakt onze baksteenstrips een betaalbaar alternatief dat nog steeds levert op het gebied van stijl en kwaliteit.
Klik Hier
3# Training en uitleg van StonePress​
Om u te helpen bij het proces, bieden we uitgebreide training en uitleg. Dit gebeurt door middel van instructievideo's die u stap voor stap door het installatieproces leiden. Daarnaast bieden we workshops aan voor degenen die liever een hands-on aanpak willen. Dit zorgt ervoor dat u volledig voorbereid bent en dat u de zelfvertrouwen heeft om uw project aan te pakken.
Klik Hier
4# Geen lange wachttijden of levertijden
We begrijpen dat wanneer u klaar bent om uw project te starten, u niet wilt wachten. Daarom zorgen we ervoor dat onze doe-het-zelfpakketten binnen een week worden verzonden. U hoeft dus niet lang te wachten om aan de slag te gaan met het transformeren van uw ruimte
Klik Hier
5# Advies en tips voor uw project​
Bij StonePress streven we ernaar om u zo veel mogelijk te ondersteunen. Daarom bieden we persoonlijk advies aan voor uw specifieke project. Graag kijken wij in de showroom of vanaf afstand mee naar jullie project! We zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, en we geven u graag tips en tricks om u te helpen het beste resultaat te bereiken.
Klik Hier
#6 Leuk om te doen (misschien wel de belangrijkste!)
Het plaatsen van een bakstenen muur is niet alleen een economische en stijlvolle keuze, het is ook gewoon leuk om te doen. Het biedt u de mogelijkheid om echt betrokken te zijn bij het ontwerpproces en om trots te zijn op het eindresultaat dat u zelf heeft gecreëerd.
Klik Hier
Previous slide
Next slide
Maak je eigen brickwall

Te verkrijgen in verschillende stijlen:

Onze andere StonePress producten voor op de muur!

LIGHT LINE

Dit is de perfecte verlichting voor uw industriele en of oude bakstenen muur. Door middel van power-LEDS heb je een duurzame en krachtige lichtbron. De lenskap van 45 graden zorgt voor een mooie lichtverdeling over de bakstenen muur. De LEDS zitten in een zwart aluminium behuizing die wordt gemonteerd aan de bakstenen muur.

BETON STUC

StonePress heeft ook zijn eigen betonstuc. Naast de bakstenen muren geven ook deze wanden een mooi industrieel karakter aan uw interieur. De betonstuc is leverbaar in verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om de betonstuc over de bakstenen te maken. Contact ons voor de mogelijkheden voor uw project.

BETON PLINT

De betonnen plint maakt het dweilen en stofzuigen makkelijker. Als de vloer en bakstenen muur veel op elkaar lijken qua kleur, breekt de betonnen plint dit mooi. De plint kan schoon worden opgeleverd, of in dezelfde stijl van de muur worden oud gemaakt.

HOEK STENEN​

Wij werken de hoek om met onze eigen StonePress hoekstenen, deze worden uiteraard geleverd in dezelfde kleur als uw muur. De muur krijgt door de hoeksteen nog meer een massieve uitstraling. Ook is het erg mooi om ramen en deuren met de hoekstenen af te werken. 

Veel gestelde zelf-maak vragen:

Staat uw vraag er niet tussen? Vraag het gerust via Whatsapp (de groene knop rechts onderin)

Zelf maak bakstenen muur stonepress

Installatie vragen

Dankzij onze unieke plaatsingsmethode is het plaatsen van een bakstenen muur geen complexe klus meer. We hebben een systeem ontwikkeld dat zelfs beginners in staat stelt om de taak met gemak aan te pakken, waardoor u de prachtige look van een bakstenen muur kunt creëren met minimale moeite.

Wij leveren niet alleen de producten, Maar vooral ook technische ondersteuning in de vorm van een uitlegvideo en een technische beschrijving. Hierin leggen we haarfijn de kneepjes van het vak uit!

Voor het maken van uw eerste muur moet het zeker lukken om 2 m2 per uur te maken.

Er zijn een aantal DO’s en DON’Ts qua ondergrond (voor twijfels, neem contact met ons op):

Wel: 
Gipsplaat, gestucte ondergrond, stenen muur, bouwplaat (die geschikt is voor stucwerk) Tegels (mits correcte voorbehandeling)

Niet: 
Houten ondergronden, glas, metaal, behang (of andere soorten wandbedekking die los kunnen)

Na de aanschaf van de zelf-maar bakstenen muur krijgt u een uitlegvideo en instructieblad waarin de benodigde materialen beschreven staan. Alles is bij de bouwmarkt te koop en er zit geen specialistische of zware machines tussen.

Product vragen

Wij hebben verschillende type muren (deze verschillen van kleur van elkaar):

Daarnaast zijn er verschillende kleuren voeg te kiezen:

  • Wit
  • Crème 
  • Grijs

Zelf bepaal je tijdens het maken van de muur de stijl, dus een wat nettere muur, of juist een grove oude muur met veel cement over de stenen. (uitleg hiervoor vindt u in de instructievideo bij aanschaf)

Onze baksteenstrips zijn niet geschikt voor natte ruimtes zoals buiten of de doucheruimte. 
Wel kunnen de baksteenstrips achter de keuken of achter een spiegelwand in de badkamer. (Tip: Wanneer de wand is behandeld met de sealer is de bakstenen muur schoon te maken.)

De bakstenen muur heeft na genoeg geen onderhoudt nodig. 3 dagen na het maken van de bakstenen muur eenmalig de muur vegen met een zachte borstel. Hiermee vallen de losse stukjes voeg naar beneden.

Heb je de muur in de keuken geplaatst en wil je hem graag kunnen reinigen. Hiervoor is HIER de sealer te koop.

Boston
London oude industriele bakstenen muur

Overige vragen

Wij kunnen de levering versturen binnen 3 werkdagen, de leverancier heeft vervolgens 5 dagen de tijd om het af te leveren op het juiste adres.

Als dit gewenst is zeker. Door onze jaren lange ervaring met het maken van muren weten we wat wel of juist niet goed werkt. Lichtval op de muur, vorm van de muur, etc. 

In onze showroom in Emmeloord kijken we graag mee met jullie project en geven we hier advies over. Plan via whatsapp of bellen een afspraak met ons in, we zullen de koffie klaar hebben!

× Hoe kan ik je helpen?